Klanten Reviews

  • Geplaatst door Robert Remijnse

    05-02-2021 | 13.57

    Vandaag kwamen de door mij bestelde A.Jensen Pena en newton reels binnen met de post. Het blijft altijd weer een feest om bij E10 op de site te shoppen. De Pena (What's in the name) reel van A.Jensen is een wonderlijk mooi staaltje van design en engineering. Kijk het is natuurlijk altijd een eerste indruk en een echte mening kan je pas vormen na dat je een tijd met de reel hebt gevist. Maar wat gelijk opvalt is het ontzettende lage gewicht van 138 gram gewogen zonder lijn. Het loopwerk is uitermate precies met zo goed als geen speling. En de slip is zeer fijn instelbaar met een lekker grote slipknop. Deze loopt dan ook als een duur Zwitsers horloge en is prachtig uitgebalanceerd. De reel heeft een ruime lijn en backingcapaciteit en dus mijns inziens zeer geschikt voor hengels vanaf zeg Aftma 5 tot 6. Kortom ik ben er tot nu toe zeer happy mee 

  • Geplaatst door Robert Remijnse

    30-01-2021 | 21.40

    Vandaag kwam er een pakket binnen met de bestelde A.jensen Newton vliegenreel en Vector coast vliegenlijn. Wow ik durf te beweren dat ik nog nooit zo een mooie functionele reel in mijn handen heb gehad. Wat een beauty  weegt ook helemaal niets door de bijzondere behuizing van 6061 aluminium en gevlochten carbon. En dan dat loopwerk en die slip   Vanmiddag gelijk even het lijntje opgespoeld en even een worpje gemaakt. Met mijn 9 voet 6 Fair play hengel vloog die gelijk naar de horizon. Etienne bedankt voor het goede advies en de superservice 

  • Geplaatst door Leo Vanhees

    30-01-2021 | 17.16

    Vandaag besteld, morgen geleverd ( in België)!
    Bedankt voor de zeer snelle service!

  • Geplaatst door Fred Remmerde

    21-01-2021 | 15.47

    He Etienne,
    Snelle levering
    Dinsdag besteld, donderdag ochtend in huis en de streamers exact zo als ik me voorgesteld had en ook nog een attentie.
    E10 staat nu bij mijn favorieten !!!!!!!!!

  • Geplaatst door Martin van Berkel

    03-01-2021 | 07.55

    Snelle levering. Redelijke prijzen. Goede kwaliteit. Informatieve website. Ik wordt vaste klant.

  • Geplaatst door Marcel van der Lugt

    20-12-2020 | 15.27

    Vrijdag een bestelling geplaatst voor wat snoekstreamers en Fly Loop connecotors zodat we woensdag de snoek weer is kunnen gaan belagen. Zaterdagochtend al in de brievenbus samen met een kleine feestdagenattentie.
    Thnx Etienne en hele fijne dagen en een machtig mooi 2021 alvast!  

  • Geplaatst door Gilles

    14-12-2020 | 18.49

    Onlangs een nieuwe bestelling gedaan , terug een snelle levering.
    Bedankt Etienne alsook voor de attenties.
    Beste Groeten,
    gilles
    Bedankt!

  • Geplaatst door Gilles

    14-12-2020 | 18.49

    Onlangs een nieuwe bestelling gedaan , terug een snelle levering.
    Bedankt Etienne alsook voor de attenties.
    Beste Groeten,
    gilles
    Bedankt!

  • Geplaatst door Jules

    13-12-2020 | 13.43

    Voor mijn Sage MOD en Epic glassrod heb ik 2 Cortland Sylk vliegenlijnen gekocht (DT3en4F). 100% overtuigd: dit is het beste op de markt als dryfly presentatie op klein stromend water jouw ding is. Ideaal voor zuid Limburg, Ardennen etc. En Etienne levert altijd correct tegen goede prijs.

  • Geplaatst door Andre de Haan

    26-11-2020 | 11.29

    Onlangs een A. Jensen Diablo #6 gekocht en gebruik deze weer met een Danielsson reel. Super blij mee, werpt als een idioot i.c.m. de Jensen vector. Werpt ver en heel nauwkeurig. Een merk hengel waar ik een beetje verliefd op begin te worden.
    Weer een snelle levering met een mooie vlieg als attentie.

  • Geplaatst door Eric

    17-11-2020 | 20.41

    Mijn tweede bestelling gedaan bij E10 en weer super tevreden. Etienne doet alles wat hij kan om je te helpen, gewoon top site en top vent!

  • Geplaatst door Charles

    14-11-2020 | 09.57

    Supersnelle service! En de kleine gratis attenties van Etienne worden zeer op prijs gesteld. Lijkt wel of hij weet waar en waarop je wilt gaan vissen. 

  • Geplaatst door Onno

    06-11-2020 | 12.23

    Hey Etienne!

    Bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling!
    Gewenste haken helaas niet meer op voorraad, netjes door Etienne vervangen voor betere! 
    Redenen genoeg ook snel weer bij jullie te bestellen!!
    Gr. Onno

  • Geplaatst door René

    29-10-2020 | 12.47

    Beste Etienne, bedankt voor de snelle levering gister besteld, nu al in huis
    Geweldig!
    Groeten
    René

  • Geplaatst door Andre de Haan

    18-10-2020 | 12.26

    Onlangs een mooie A. Jensen Diablo #4 gekocht en een Jensen presentation line #4 erop gezet. Snel geleverd en met een persoonlijk briefje erbij, heel attent. En wat een plezier om deze combinatie in handen te hebben. Super eenvoudig om mee te werpen terwijl ik pas dit jaar met vliegvissen ben begonnen. Samen met mijn Jensen Mykiss #6 een hele fijne set om mee te vissen. Grn, Andre

  • Geplaatst door Oliver

    30-08-2020 | 21.58

    Fantastisch advies, ontzettend vriendelijke service en razendsnelle levering. Kortom de enige webshop die je nodig hebt als vliegvisser!
    Dankjewel!

  • Geplaatst door abcgeert

    06-08-2020 | 12.32

    weer een snelle en perfecte levering !!
    bedankt voor de service

  • Geplaatst door Michel

    21-07-2020 | 17.42

    Dank u wel voor de snelle en persoonlijke levering.
    Kwaliteit spulletjes. Zeker een aanrader voor iedereen die van vliegvissen houdt.

  • Geplaatst door Jack

    29-06-2020 | 12.41

    Vorige week advies gevraagd omtrent een reel en lijn voor zoutwater, super response van Etienne, dus reel besteld wederom snel en netjes geleverd .. Top en bedankt
    Grtz.
    Jack

  • Geplaatst door Michael

    27-06-2020 | 21.17

    Deze week wychwood 2 #5 combo set binnen en mooie vliegen en streamers zeer snelle levering ,
    En elke levering altijd een mooi souveniertje 👌

  • Geplaatst door Jack

    25-06-2020 | 14.47

    Hoi Etienne,
    hartelijk bedankt voor je snelle reactie en advies.
    Grt jack 

  • Geplaatst door Martijn

    25-06-2020 | 12.26

    Als beginnende vliegvisser was al het advies en de service van Etienne heel erg welkom. Bedankt!

  • Geplaatst door Gilles

    23-06-2020 | 12.26

    Bedankt Etienne voor je extra service en je suppersnelle levering.
    Alsook voor de kaart en streamer

    Nogmaals Dank,
    Groeten,
    gilles

  • Geplaatst door Marcel van der Lugt

    19-05-2020 | 20.20

    Wederom supersnelle levering en topkwaliteit spul. Mooie set zeeforel vliegen. De eersten hebben al zwemles gehad!
    Bedankt Etienne.

  • Geplaatst door René

    20-04-2020 | 23.25

    Hoi Etienne.

    Heb net de spullen binnen gehad.. heel snel en netjes verpakt. Bedankt voor de extra service, tips en informatie. Wij, vliegvissers hoeven niet meer verder te zoeken, in deze webshop vind je alles voor een lage prijs. Veruit de beste vliegviswebshop van Nederland!

    Bedankt.
    Groetjes René

  • Geplaatst door Bruce

    20-04-2020 | 12.10

    Het fijne van E10 Flyfishing is dat het een website is met de service van een 'brick and stone' winkel. Van de week stuurde ik Etienne een email met de vraag om hengeladvies. Ik kreeg een mooie, zeer uitgebreide mail terug wat de keuze om een hengelkeuze te maken een stuk makkelijker maakte.

    Nogmaals dank!

    Bruce

  • Geplaatst door Chris

    05-04-2020 | 23.46

    Hallo Etienne,
    De Visé is binnen en bevalt erg goed!
    Bedankt voor je service!
    Met vriendelijke groet,
    Chris 

  • Geplaatst door saab

    28-03-2020 | 21.13

    hengel , waad schoenen , leaders , lijn bak , net , lijnen , klein materiaal ,zelfs vliegen ...al aardig wat besteld bij Etienne  ....altijd netjes en op tijd en met advies desgewenst ....Prima Fly webshop 

  • Geplaatst door Jorgen

    14-03-2020 | 22.00

    Hoi Etienne,
    Beide zendingen netjes toegekomen.
    Bedankt voor je perfecte service en de bijkomende presentjes!
    Nu snel naar de waterkant!...🤤🎣

  • Geplaatst door Aladar Horsky

    05-03-2020 | 10.12

    Was op zoek naar een nieuwe en snellere #6 hengel voor het vissen op zeeforel en op het Oostvoornsemeer. Etienne heeft mij geadviseerd om de nieuwe A.Jensen Spook Seatrout 9' #6 te nemen. Totaal geen spijt van  wat een tophengel! Haal met gemak 30/35 meter met een Vector Coastal lijn van A.Jensen. Bedankt voor het goede advies.

  • Geplaatst door Tonny Spanjaard

    23-02-2020 | 07.45

    Super tevreden
    Alle streamer zien er perfect uit.
    en supersnel geleverd.
    En een leuk presentje erbij gekregen 

  • Geplaatst door Alain bouvry

    20-02-2020 | 18.05

    Heel leuk om hier te bestellen top service , leveringen heel snel thuis . Elke vraag die je stelt word zo rap mogelijk beantwoord door Etienne, iemand die er verstand van heeft, al anders meegemaakt. Ruime keuze van materiaal
    Kortom een top zaak !!! 

  • Geplaatst door Herman Prakke

    04-02-2020 | 10.05

    Heel prettig om zaken te doen met iemand die ECHT verstand van vliegvissen heeft. Prima advies gekregen over ideale set voor streamen op snoek, ben er zeer tevreden over. En het was nog een scherpe aanbieding ook. Ik beveel Etienne van harte aan als adviseur en leverancier. Groet, Herman

  • Geplaatst door Janot

    28-12-2019 | 13.18

    Wat een service , super! Heel snel vakkundige uitleg gekregen van Etienne . Vliegenhengelset gekozen mits aanpassing van de hoofdlijn . Was geen enkel probleem en vermits de prijs lager was , werd dan meteen het tegoedbedrag op mijn rekening teruggestort . Donderdag bestelt en zaterdag in perfecte staat geleverd . Bedankt Etienne 

  • Geplaatst door S. Y.

    19-11-2019 | 18.06

    Mijn vriend wordt op tweede kerstdag negentien en hij is een enorme fan van vliegvissen. Hij wilde al heel lang een hoger vliegbakje, omdat die van hem zijn vliegjes platdrukt. Nu heb ik een hele mooie voor hem en ook nog is waterdicht! Hier zal hij heel erg blij mee zijn, vooral met het extra vliegje die ik er bij heb gekregen. Mooi spul voor een hele mooie prijs. Zal hier zeker vaker bestellen! 

  • Geplaatst door ronald

    05-10-2019 | 17.38

    weer een bestelling binnen. mooie spullen van goede qualiteit.
    snel geleverd. Helaas zat er een verkeerd ledje in de UV lamp.
    Kunnen ze ook niets aan doen, maar werd direct vervangen door een met juiste UV led. Dat is nou super service.
    Top 

  • Geplaatst door werner

    09-09-2019 | 16.52

    eerste bestelling gedaan , zaterdag besteld , vandaag maandag in de bus . mooi . en een leuk extra vliegje leuk . bedankt  

  • Geplaatst door Thijs

    27-08-2019 | 12.38

    Zojuist mijn setje snoek streamers binnen gekregen, erg mooie streamers voor weinig geld, en ook nog eens een welkomsgeschenk erbij gekregen! Dank Etienne!

  • Geplaatst door Cees van der Bent

    19-07-2019 | 18.43

    PTT post liet het afweten. Etienne deed er niet moeilijk over en bestelde en stuurde me een nieuwe lijn. Geen gedoe en gewoon leveren. Prima service en op een prettige wijze afgehandeld. Top geregeld.

  • Geplaatst door Danny Lenaers

    05-07-2019 | 18.31

    Loop connectors besteld dag erna al binnen en nog een gratis vliegje erbij. Goede service

  • Geplaatst door Joost

    22-06-2019 | 09.30

    Afgelopen dinsdag een nieuwe pike/set besteld naar een heleboel goede info en tips van Etienne. Donderdag al in huis!! Hij heeft me weer super goed geholpen met het besluiten welke set het beste past bij mijn wensen. Heel erg bedankt daarvoor!! Ik kan niet wachten om hem uit te proberen!

    Groeten Joost Bleeker

  • Geplaatst door Robert

    21-06-2019 | 15.05

    Had een lijn besteld via de website. Eenmaal bezorgd bleek ik de verkeerde besteld te hebben. Etienne gemaild en kon zonder probleem de lijn retourneren. TOP!

  • Geplaatst door Michaël

    03-06-2019 | 08.04

    Etienne heeft mij uitstekend, snel en deskundig advies gegeven over de aanschaf van een #3 hengel en bijhorende lijn. Ik kreeg binnen een paar minuten antwoord  De volgende dag had ik mijn bestelling binnen. De Wychwood hengel en Cortland lijn zijn een genot om mee te vissen. Maar alleen al de doos openen met je bestelling van E10 is al een feestje op zich, met de handgeschreven kaart en een vlieg als cadeau 

  • Geplaatst door Micha

    21-05-2019 | 21.28

    Vandaag de zoveelste bestelling gedaan. Ik was niet zeker welke lijn ik moest hebben dus Etienne een appje gestuurd. Kreeg vrijwel meteen antwoord en duidelijke uitleg. De keuze was daarna snel gemaakt. Dit soort service is zeldzaam. Great value, great fishing en wat mij betreft great service!

  • Geplaatst door V.Dubai

    15-05-2019 | 20.43

    Vandaag heb mijn wychwood truefly t2 aan het water getest. Heel fijne stokje. It's beter dan Ik verwacht. Hartelijk dank. Veel succes. Met vriendelijke groet.   

  • Geplaatst door V.Dubai

    14-05-2019 | 18.36

    Hartelijk dank voor snel en nauwkeurig service. Heel erg blij met aankoop. Goede zaken. Met vriendelijke groet.

  • Geplaatst door V.Dubai

    14-05-2019 | 18.36

    Hartelijk dank voor snel en nauwkeurig service. Heel erg blij met aankoop. Goede zaken. Met vriendelijke groet.

  • Geplaatst door Erwin

    13-05-2019 | 19.38

    Onlangs bij Etienne mijn eerste vliegvisset gekocht. Heb er al de nodige uurtjes mee aan de waterkant gestaan en zowaar al vis mee gevangen. De advisering en snelle reactie via e-mail was super. Dank je wel Etienne!

    Groeten, Erwin

  • Geplaatst door Pierre Van Hecke

    07-05-2019 | 16.54

    Bedankt voor de snelle en correcte levering ! Top !
    Mvg. Pierre Van Hecke 

  • Geplaatst door Jan van Hagen

    22-03-2019 | 09.36

    Gisteren de nieuwe A Jensen Magellan 8ft #3 uitgeprobeerd op de laatste wintervoorn in Kampen. Met zo'n hengel en een goede vangst kun je geen mooiere dag hebben. Etienne, bedankt voor het advies. Groeten Jan van Hagen

  • Geplaatst door Peter vd Giessen

    15-03-2019 | 13.19

    Via een kennis bij E10 ( Etienne) terecht gekomen om een goede lijn voor de zeebaars visserij aan te schaffen, naar een goed en eerlijk advies een mooie lijn van Jensen gekocht en tot op de dag van vandaag geen sec spijt.
    Ondertussen heb ik al veel meer aangeschaft bij E10, zie ik iets niet staan dan Whatsapp ik naar E10 en binnen no time heb je bericht terug, als gaat het om een reel, waadpak of lijnen overal krijg je een goed advies over.
    En de service is ook fantastisch zo heb ik laatst een nieuwe reel gekocht en wilde daar later nog extra spoelen bij hebben, E10 had ze niet op voorraad, maar heeft ze wel geregeld voor mij, en de verzendkosten daar gaan we het niet over hebben Peter, dat was zijn antwoordt.

    Al met al een zeer tevrede klant die al meer dan 30 jaar met een vlieglat aan het waterkantje staat.

  • Geplaatst door Jan

    02-02-2019 | 20.44

    Heel erg bedankt weer voor de perfecte sevice, je snelle reacties en je enthousiaste advies. Alfa 5+ en wychwood RS #7 mooier dan ik had durven dromen hoop er heel snel vis mee te vangen. (60+ ). Grt. Jan.

  • Geplaatst door Jan van Hagen

    29-01-2019 | 13.37

    Etienne, de A Jensen 8 Ft #4, een fantastisch hengeltje voor op de kleine wateren. Zelfs de grote zalmforel levert geen probleem op. Bedankt voor de goede raad, die ik nu kan omzetten in goede daad. Groeten Jan

  • Geplaatst door H.W. Springelkamp

    09-01-2019 | 15.15

    Gisteren de snoekstreamers besteld en vandaag al op de deurmat.

    Snelle levering en : het is altijd een verassing om de bestelling te openen.
    Dank je wel Etienne voor het bij geleverde cadeautje, ik hoop er veel vang plezier mee te beleven.

  • Geplaatst door Gerrit de Vries

    21-12-2018 | 12.49

    Een handige dubbing brush twister besteld. Supersnel door Etienne op de post gedaan maar Post NL liet zich niet van een beste kant zien. Dankzij bemiddeling van Etienne het pakket vandaag alsnog ontvangen.
    TOP service!

  • Geplaatst door Leenhouwers jos

    13-12-2018 | 18.48

    Bedankt voor de prima leeda waadbroek en de goede uitleg aan de foon gr Jos  

  • Geplaatst door Robert Remijnse

    29-11-2018 | 22.28

    Wat blijft het toch een snoepwinkel E10 flyfishing  Met blackfriday heb ik mijzelf maar een Target Pike reel cadeau gedaan. Wat een schitterende reel  Etienne bedankt voor de goede service en snelle verzending.

  • Geplaatst door Michaël Thönnissen

    18-11-2018 | 10.49

    E10 Flyfishing is voor mij dé webshop waar ik mijn vliegvis produkten bestel. Uitstekende service, waaronder duidelijke communicatie, openheid en duidelijke informatie  De produkten die je er vindt, zijn van goede kwaliteit en ik kan iedereen de webshop van Etienne aanraden. Ga zo door!

  • Geplaatst door Arie de lang

    18-10-2018 | 14.34

    etienne bedankt voor je super snelle levering van je skagit lijn vanmiddag met windkracht 3 even wezen casten wat gooit die lijn geweldig
    Mvg. Arie

  • Geplaatst door Ron

    11-09-2018 | 17.42

    Etienne, bedankt voor de snelle levering.
    de haken zijn perfect van Fly Box 

  • Geplaatst door Foeke Visser

    23-08-2018 | 14.59

    Etienne. Super bedankt voor de bestelling. Kan ik mooi meenemen naar de rivieren de Mohne/Mohnesee, de Alme en de Ruhr.  

    Groeten, Foeke

  • Geplaatst door Robert

    16-08-2018 | 20.30

    Beste E10, Deze week eindelijk vakantie en 8 dagen aan een stuk mijn nieuwe A.Jensen 9 voet 9 lijn Spookstalker kunnen ontmaagden op diverse vissen en visserijen. Van zee tot zoetwater, wat een geweldige hengel is dit toch. Sublieme afwerking en een heerlijke actie, een hengel die met minimale inspanning topprestaties neerzet. Hoogtepunt was een Boerenkarper van 65 cm die mij alle hoeken liet zien en zich pas na 10 minuten overgaf. Wat heeft de hengel een prachtige buiging.

    Kortom zoek je de ultieme zoutwaterstok kijk dan niet verder en geef deze Spookstalker eens een shot. Groetjes, Robert

  • Geplaatst door peter

    10-07-2018 | 15.14

    Via mn vismaat theo bakelaar op dit adres gekomen ,top service goede spulletjes en promte verzending top dus!!!!! 

  • Geplaatst door saab

    09-06-2018 | 21.25

    goede info en service ...  bedankt

  • Geplaatst door Robert Remijnse

    17-05-2018 | 16.00

    Geweldige service en advies !! Tip voor wie een waanzinnige hengel zoekt voor de visserij op Zeeforel, Zeebaars, Snoek of Karper. Geef de A.jensen Cheetah in 9 voet voor een 6,7 of 8 lijn eens een shot. Wat een heerlijke hengel is dat, met een geweldig goede afwerking. Kan met gemak de concurrentie aan met de Euro 900,00 (Sage X, Orvis Helios, Hardy Wraith/ Zephrus aan) voor een fractie van de prijs.

    Etienne bedankt !

  • Geplaatst door Michel n.

    22-04-2018 | 20.49

    Bedankt voor de hulp en snelle levering. Tot binnenkort. Grt M.
     

  • Geplaatst door Geert

    11-02-2018 | 21.41

    Pakket is binnen. Bedankt voor de snelle levering.

  • Geplaatst door Gerrit Elbertse

    01-02-2018 | 17.28

    Op maandagavond laat een bestelling gedaan. Op woensdag een grote doos ontvangen met daarin een zeer goed verpakt compleet vliegvis set. Zeer goed verpakt en snelle verzending.

  • Geplaatst door Nick

    11-01-2018 | 09.10

    Pakketje is goed en wel aangekomen, graag wil ik u bedanken voor deze fijne oplossing en dat u mij steeds op de hoogte heeft gehouden. mvg Nick

  • Geplaatst door Halbe de Boer

    30-10-2017 | 15.44

    Heel tevreden over de gekochte producten. Daarnaast ook erg te spreken over de aftersales. Als beginnend vliegvisser een hoop vragen gesteld die met geduld, enthousiasme en parate kennis allemaal beantwoord worden. 

  • Geplaatst door Rob van Essen

    15-08-2017 | 21.54

    In het weekend iets besteld terwijl er duidelijk op de website stond dat de medewerkers op visvakantie waren. Vandaag de bestelling al in huis met een persoonlijke reactie op mijn opmerkingen bij de bestelling. Een heel prettige, praktische webshop met goede producten en eenvoudig bestel- en betalingsproces. E10 FLYFISHING is een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Dankjewel. ?

  • Geplaatst door Govert Louwrier

    25-07-2017 | 19.44

    Beste Etienne en medewerkers,
    Maandag bij jullie weer wat spulletjes besteld en vandaag dinsdag werd het keurig verzorgd afgeleverd, ... en natuurlijk weer een presentje erbij.
    Hartelijk dank,
    Govert

  • Geplaatst door Jop

    20-07-2017 | 23.39

    Heel blij met mijn nieuwe vliegjes!! Super snel geleverd. En zeer bedankt voor de attentie, en de aandacht voor het verpakken. 10 uit 10.

  • Geplaatst door Joost Bleeker

    18-07-2017 | 19.08

    Ik ben super goed en snel geholpen hier. Dit heeft zeker de doorslag gegeven om mijn nieuwe hengel hier te bestellen!
    Kan niet wachten om hem uit te proberen!!
    Nogmaals bedankt voor de hulp.

    Joost

  • Geplaatst door Gerrit Elbertse

    17-07-2017 | 19.47

    Vorige week op u advies de duurdere PEAK ROTARY VISE gekocht.
    Echt een aanrader een genot om mee te werken zo soepel en licht om de haken te klemmen. Super gewoon.

  • Geplaatst door Elbertse Gerrit

    12-07-2017 | 18.45

    Top service.
    GISTEREN BESTELLING GEDAAN EN VANDAAG AL GELEVERD.

  • Geplaatst door Wim

    13-06-2017 | 23.06

    afgelopen week mijn volare 6 Ft #3 voor het eerst gebruikt en ben erg onder de indruk,mooie forel op de meivlieg genieten genieten en genieten
    E10 bedankt en ga binnenkort weer bestellen

  • Geplaatst door Dennis

    08-06-2017 | 22.28

    Toppie service, kan niets anders zeggen alles netjes verpakt. En alles mooi op tijd, en nog goede uitleg aan de telefoon ook. Ben net begonnen met binden, en kreeg gelijk mooie uitleg. Dank je wel team van E10 fly fishing.

  • Geplaatst door Micha Berlijn

    02-06-2017 | 15.47

    Zeer goede service. Had een bestelling geplaatst en een vraag gesteld in het vak voor een opmerking. Binnen een uur een e-mail met antwoord op mijn vraag en pakket de volgende dag binnen. TOP!

  • Geplaatst door Hubke

    15-04-2017 | 20.44

    Voor de eerste keer bestelling gedaan !!
    Alles zeer snel ontvangen , super kwaliteit.
    En het belangrijkste een persoonlijke boodschap !!!
    SUPER zal zeker terug komen ..

  • Geplaatst door Ton

    15-04-2017 | 09.35

    Mooie vliegbindmaterialen, supersnel geleverd.
    Bedankt voor de goede service.

  • Geplaatst door Peter

    21-03-2017 | 19.49

    Onlangs de Jensen Slate #6-9ft aangeschaft en direct ontgroend op een 60cm+ zeeforel!!!! Superfijne hengel!!! 

  • Geplaatst door Rolf van Oosten

    21-03-2017 | 19.38

    Alles weer netjes en snel ontvangen.
    Wederom weer bedankt voor de leuke attentie.
    We gaan er weer mooie vliegjes van maken.
    En die quik tyer gaan we eens uitproberen ben benieuwd.
    Gr..
    Rolf.

  • Geplaatst door Theo Bakelaar

    11-03-2017 | 09.34

    Donderdag om 16.35 uur besteld en vrijdag middag in de klep thuis....snelle hap. En die hook threader werkt als een speer, niet meer dat gekloot met een brilletje opzetten als het regent....hinderlijk joh....je ziet niets met een vochtige bril....nu niet meer dat geklooi....gaaf tooltje. Cheers.
      

  • Geplaatst door Mario

    04-03-2017 | 16.48

    Bestelling keurig volgende dag geleverd.

  • Geplaatst door Herman

    03-02-2017 | 15.49

    Bedankt voor de attentie en de geleverde artikelen 

  • Geplaatst door jan

    17-01-2017 | 21.14

    Bedankt voor de uitstekende en snelle levering. Komt zeker goed als we naar DK afreizen met de vliegen en leaders. Succes en ga zeker vaker bestellen. Bedankt.

  • Geplaatst door Govert Louwrier

    25-11-2016 | 10.46

    In het begin van de week een order geplaatst en de donderdag erna werd het keurig verpakt afgeleverd, alle artikelen van goede kwaliteit.
    Beste Etienne en medewerkers,.... chapeau (petje af).
    Met hartelijke groet, Govert 

  • Geplaatst door Filip

    27-10-2016 | 21.27

    Hoi zeeeeeer goede en correcte service en vlugge levering doe zo verder
    Grt filip

  • Geplaatst door Nico Koppel

    26-10-2016 | 20.50

    Bestelling keurig verpakt en snel thuis bezorgd. Kadootje er bij. Helemaal leuk 

  • Geplaatst door T.J. van der Zee maasbracht

    26-10-2016 | 13.02

    Even een bedankje voor de correcte en snelle levering, leuke verassing bij gesloten om uit te proberen! 

  • Geplaatst door Fabian

    25-10-2016 | 17.17

    Eerste vlieghengel aanschaft met goede uitleg en tevens testen. Superblij mee en Etienne weet waar hij over praat. 

  • Geplaatst door Ron

    08-10-2016 | 13.05

    Gisteren een bestelling gedaan en vandaag al binnen top .

  • Geplaatst door Harald Sluiman

    05-10-2016 | 12.07

    Hallo Etienne

    Bedankt voor de snelle levering. De zeeforelvliegen zien er prefect uit. Ook de bonusvlieg zal ik zeker gaan proberen.

    Groet

    Harald Sluiman

  • Geplaatst door Rene van Eijk

    14-09-2016 | 12.17

    Hallo Etienne

    Dank je voor de snelle levering.zeeforelvliegen zien er prefect uit en hopelijk vang ik de eerste week van oktober er verscheidene zeeforellen mee in Funen

  • Geplaatst door Gerrit

    27-08-2016 | 18.45

    1e klas materialen. Op vrijdag bestelling gedaan en zaterdag lag het al op de deurmat. 

  • Geplaatst door Jan

    23-08-2016 | 10.54

    wat een geweldige site Etienne. Ben vooral erg blij met de uitleg voor gebruik van de producten en de div. bind patronen. Is precies wat ik nodig heb.
    veel succes.....Jan

  • Geplaatst door Daan

    11-07-2016 | 09.42

    Super dit ontdekt via marktplaats op elke vraag een goed antwoord en service ga hier zeker vaker bestellen???

  • Geplaatst door Wim

    09-04-2016 | 13.58

    Mooie site. Goede navigatie, rustige vormgeving zonder dat het saai wordt.
    De blogsite wekt de lust goed op... Succes!

  • Geplaatst door Gabor

    08-04-2016 | 10.40

    gefeliciteerd Bro, met je webshop! ziet er mooi uit hoor!

  • Geplaatst door David

    08-04-2016 | 10.18

    Ziet er goed uit, succes met de webshop!

  • Geplaatst door A&M Fishing Tackle

    07-04-2016 | 22.03

    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe webwinkel

    Het ziet er allemaal goed uit

    Veel succes !

    Arjan en Manfred ( A&M )

  • Geplaatst door Hanafi Saleh

    04-04-2016 | 23.50

    Hi E10,
    Van Frans C. kreeg ik de link naar jouw webwinkel. Mooie spullen man en voor een hele leuke prijs. Zal in de toekomst best wat bij je bestellen want ik zie een hoop hebbedingetjes.
    Succes met je shop!

    Hartelijke groeten,

    Hanafi Saleh

  • Geplaatst door Jochem

    02-04-2016 | 15.14

    E10, gefeliciteerd met je winkel man! 

  • Geplaatst door kaj

    28-03-2016 | 17.11

    mooie website pap  2

  • Geplaatst door tom neumeier

    27-03-2016 | 15.27

    Ha E10, via via kom ik op je site en pas nu zie k dat jij het bent. Wat leuk, kan geen toeval zijn, wens je veel suk6 en hoop dat je vliegen mij suk6 zullen brengen vanaf 9 april in DK.
    Grtz Tom

  • Geplaatst door Martin Frey

    24-03-2016 | 09.43

    Hey Etienne suc6 met je webwinkel.
    Gr.Martin

  • Geplaatst door Kaj Surink

    24-03-2016 | 08.09

    Etienne! Gefeliciteerd met deze fantastische webwinkel!
    Ik hoop dat je snel een plaatsje vindt tussen je collega's en wens je een mooie toekomst toe.
    Heel goede zaken gewenst,
    Kaj (voormalig Kaj's Flyfishing)

AANBIEDING

A.Jensen Rhodani Nymph

E10 Flyfishing

-Geen verzendkosten vanaf 50 euro!
-Direct uit voorraad
-Top Service 
-Scherpe prijzen
-Niet goed?...geld terug!
-Kwaliteit & garantie

Paypal betaalt je retourkosten

Veilig betalen

 

Mis geen kortingscodes...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Geen verzendkosten vanaf € 50

*geldig voor bestellingen vanuit Nederland

Review plaatsen?

Stuur een mailtje naar info@e10-flyfishing.nl

Klant Reviews

  • Vandaag kwamen de door mij bestelde A.Jensen Pena en Newton reels binnen met de post. Het blijft altijd weer een feest om bij E10 op de site te shoppen...

lees meer

  • Vereniging Nederlandse Vliegvissers
  • De Ronde Bleek
  • Visdorado De Kool
  • Forelvijver de Ruigenhoek
  • A. Jensen
  • ideal
  • paypal
  • sofort
  • mister cash
  • hends
  • cortland
  • Erik de Noorman
  • Alfa
  • Cast Away Magazine
  • Whiting Logo
  • Loon Outdoors logo
  • Wychwood Logo
  • Frog Hair Logo
© 2016 - 2021 E10 Flyfishing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel